Search Our Database
28000+ classic ebooks, 100M+ free pdf documents, Author or Title:
Related Files
Support us

Join us on Facebook

Discover FREE or 50+% discounted ebooks everyday.

Link to our site from yours! green ebook shop - classic ebook downloads

www mediaprint al

wwwmediaprin

pages: 88 size: 1.89 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTU042251614Brunilda erragaLibr msuesiEdukata shoqrore 5Teksti msimor Edukata shoqrore 5 sht hartuar nga Brunilda erraga, Silva ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/Libri-i-mes-ed-5i-perfunduar.pdf


plani kimia 7 8 9

pages: 98 size: 6.36 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTUVeronika Haxhistasa Jalldyz XhemalajLibr msuesiKimia 7, 8, 9Teksti msimor Kimia 7, 8, 9 sht hartuar nga: Veronika Haxhistasa J ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/kimia-789-lm.pdf


gjuha shqipe dhe letersia 11

pages: 215 size: 4.36 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTULibr msuesiGjuh shqipe dhe letrsi 11Teksti msimor Gjuh shqipe dhe letrsi sht hartuar nga: Agron Tufa, Ingrit PrizreniTitulli:Libr ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/gjuha_shqipe_dhe_letersia_11.pdf


HYRJE

pages: 141 size: 5.60 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTULediana BardhiLibr msuesiAftsim teknologjik 6, 7Teksti msimor Aftsim teknologjik 6, 7 sht hartuar nga: Lediana BardhiTitul ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/AFTESIM_TEKNOLOGIK_6-7.pdf


KLIKONI KTU

pages: 92 size: 4.67 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTUFlora GjokaLibr msuesi Qytetaria 10Teksti msimor Qytetaria 10 sht hartuar nga: Prof. Dr Edmond Dragoti, Ma.Marinela SotaTitulli: ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/qytetari-lm.pdf


wwwmediaprin

pages: 116 size: 2.21 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTUAkademik Bahri BeciHap pas hapiLibr msuesi AbetareTeksti msimor Abetare, Hap pas hapi sht hartuar nga Akademik Bahri BeciT ...
http://mediaprint.al/uploads/books/Libri-i-mesuesit-Abetare-varianti-i-ri.pdf


HYRJE

pages: 141 size: 5.60 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTULediana BardhiLibr msuesiAftsim teknologjik 6, 7Teksti msimor Aftsim teknologjik 6, 7 sht hartuar nga: Lediana BardhiTitulli: Aut ...
http://mediaprint.al/uploads/books/AFTESIM_TEKNOLOGIK_6-71.pdf


LMMatematika2 Mirela

pages: 157 size: 3.62 MB
B O T U E S ELibrmsuesiNevila Haxhimali, Dhurata HoxhaS H T P I AMatematika2www.mediaprint.alKLIKONI KTU04 2258156Nevila Haxhimali, Dhurata HoxhaLibr ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/LM.Matematika2-Mirela.pdf


Edukata 3 liber mesuesi 13 maj

pages: 51 size: 327.00 KB
msuesiBrunilda erragaLibrEdukata shoqroreS H T P I AB O T U E S E3www.mediaprint.alKLIKONI KTUBrunilda erragaLibr msuesiEdukata shoqrore 3Teksti msim ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/Edukata-3-liber-mesuesi-13-maj.pdf


LMMatematika3 Mirela

pages: 116 size: 2.88 MB
msuesiNevila Haxhimali, Dhurata HoxhaLibrMatematikaS H T P I AB O T U E S E3www.mediaprint.alKLIKONI KTU04 2258156Nevila Haxhimali, Dhurata HoxhaLibr msu ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/LM.Matematika3-ok-per-printok.pdf


LIBRI I MSUESIT histori 9 mirela

pages: 116 size: 4.51 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTURozeta AvramiLibr msuesi Historia 9Teksti msimor Historia 9 sht hartuar nga: Prof. Dr. Neritan Ceka, Prof. Dr. Pllumb Xhuf ...
http://mediaprint.al/uploads/books/histori-9-lm.pdf


gjuha 2 libri mesuesit Mirela font 10

pages: 232 size: 7.71 MB
B O T U E S ELibrmsuesiBrunilda rragaS H T P I AGjuha Shqipe2www.mediaprint.alKLIKONI KTU04 2258156Brunilda erragaLibr msuesiGjuh shqipe 2Teksti msimor Gjuh s ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/gjuha-2-libri-mesuesit-Mirela-font-10.pdf


muzika 1 5cdr

pages: 287 size: 7.21 MB
msuesiVioleta Shamku, Majlinda Hala Teksti shoqerohet me CDLibrS H T P I AB O T U E S EEdukim Muzikor1,2,3,4,5www.mediaprint.alKLIKONI KTUTeksti shoqrohe ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/muzika-1-5.pdf


wwwmediaprin

pages: 92 size: 1.94 MB
www.mediaprint.alKLIKONI KTU042251614Brunilda erragaLibr msuesiEdukata shoqrore 2Teksti msimor Edukata shoqrore 2 sht hartuar nga Brunilda erraga, Silva ...
http://mediaprint.al/uploads/books/Libri-i-mesuesit-Ed.2-Bruna-Flavia-anila-Mirela.pdf


untitle

pages: 52 size: 422.00 KB
msuesiLediana BardhiLibrAftsim TeknologjikS H T P I AB O T U E S E5www.mediaprint.alKLIKONI KTULediana BardhiLibr msuesiAftsim teknologjik 5Teksti msimo ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/Aftesimi-teknologjik-5.pdf


gjuha 3 e perfunduarOkAvi

pages: 158 size: 3.02 MB
msuesiBrunilda erragaLibrGjuha ShqipeS H T P I AB O T U E S E3www.mediaprint.alKLIKONI KTUBrunilda erragaLibr msuesiGjuh shqipe 3Teksti msimor Gjuh shqi ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/gjuha-3-e-perfunduar.OkAvi.pdf


logji 11 liber mesuesi 16 maj

pages: 129 size: 4.56 MB
msuesiFlora GjokaSociologjia 11(me zgjedhje t detyruar)LibrSociologjiaS H T P I AB O T U E S E11rua r)Fatos Tarifa, Klementin Mile, Flora GjokaPr klasn e nj ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/sociologji-11-liber-mesuesi-16-maj.pdf


Gjuha 12 liber mesuesi me korrigjime 30 maj

pages: 12 size: 3.21 MB
msuesiNertila JanaLibrGjuh shqipeS H T P I AB O T U E S Edhe letrsi12Nertila JanaLibr msuesiGjuh shqipe dhe letrsi 12Teksti msimor Gjuh shqipe dhe letrsi 1 ...
http://www.mediaprint.al/uploads/flips/gjuhe-shqipe-dhe-letrsi-12-lm/files/pages%20from%20gjuha%2012%20liber%20mesuesi%20me%20korrigjime%2030%20maj.pdf


plani msimor dituri natyre 5

pages: 12 size: 657.00 KB
Udhzues dhe Plani msimor(pr msuesit)Dituri natyre 5Gjithsej: 70 or 35 jav x 2 or = 70 orNr. 1Linjat Lndt dhe vetitNnlinja Sjellje t lndve Ndryshime t ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/dituri-natyre-5.pdf


Llukan PUKA, Dituri MALAJ, Afrdita HYSA, Petrit OSMANI

pages: 7 size: 839.00 KB
Llukan PUKA, Dituri MALAJ, Afrdita HYSA, Petrit OSMANIMatematika(Me zgjedhje t detyruar)11KC AO BMMiratuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencs, qershor 2 ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/Pages-from-matematika-e-avanuar-11-10-fq..pdf


KIMIA 8

pages: 10 size: 2.85 MB
Kimia 81Veronika Haxhistasa Jalldyz XhemalajKIMIA 8pr klasn e tet t arsimit baz 9-vjear2Kimia 8Miratuar nga Ministria e Arsimit dhe e ShkencsTitulli:Kimia 8Au ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/kimia_8.pdf


PROGRAMI TEMATIK KLASA E V

pages: 11 size: 195.00 KB
EDUKIMI MUZIKOR, KLASA VOrt msimore prgjat nj viti shkollor. 1. Kndim 2. Bazat e arsimimit muzikor 3. Dgjim muzikor 4. Luajtje n instrument 5. Shprehj ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/PROGRAMI-muzika-KLASA-E-V.pdf


mat 3 me objektiva

pages: 8 size: 193.00 KB
Matematika 3MEDIAPRINTPLANI MSIMOR I MATEMATIKS PR KLASN E TRETSTRUKTURA ANALITIKE Linjat dhe nnlinjat Numri Kuptimi i numrit Veprimet me numrat Matja Kupti ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/mat-3-me-objektiva.pdf


Fletore pune Gjuha Shqipe Media Prin

pages: 118 size: 949.00 KB
Fletore pune Gjuha ShqipeKlasa IVKAPITULLI IZhvillojm aftsit e t kuptuarit dhe t gjykuarit t nj tekstiKlasa VIModel pune pr paragrafinCelulartN historin e z ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/gjuhe-shqipe-fp_-VI.pdf


PLANI mesimor per 7

pages: 6 size: 157.00 KB
Plani i Aftsim Teknologjik Klasa e VIProgrami sintetik Teori Pun praktike N dispozicion Kapitulli I Kapitulli II Kapitulli III Kapitulli IV Kapitulli V 35 or 16 ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/aftesim-teknologj-7-PLANI-mesimor.pdf


plani mesimore muzika tabelat 4

pages: 18 size: 448.00 KB
Udhzues dhe Plani msimor(pr msuesit)Edukimi muzikor 4Nga autort: Msc. Majlinda HALA, Violeta SHAMKUK BAM DM SHKM LI OLKng Bazat e Arsimit Muzikor Dgjim m ...
http://www.mediaprint.al/uploads/books/plani-mesimore-muzika-4.pdf


Katalogu Nr 2, viti shkollor 2011 2012 MASH

pages: 13 size: 224.00 KB
Katalogu Nr. 2, viti shkollor 2011-2012Distributor n Shqipri 2 mimi (jo m i Vrejtje Ish botues lart) 3 4 338 191 417 196 436 210 90 113 118 118 120 13 ...
http://www.mash.gov.al/File/Alterteksti/2011-2012/Kat.2_2011-2012.pdf


Katalogu i teksteve nr 1, Viti shkollor 2012 2013 Nr Cikli

pages: 8 size: 126.00 KB
Katalogu i teksteve nr. 1, Viti shkollor 2012 - 2013 Nr a. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...
http://www.mash.gov.al/File/Alterteksti/2012-2013/Katalogu-nr.1_2012-2013.pdf


Katalogu i teksteve nr 2, Viti shkollor 2012 2013 mimi

pages: 25 size: 353.00 KB
Katalogu i teksteve nr. 2, Viti shkollor 2012 - 2013 Distributor n Shqipri 2 mimi (jo m i lart) 4 Vrejtje 5 344 194 424 199 443 214 454 A. Re/ 218 A. Re/ ...
http://www.mash.gov.al/File/Alterteksti/2012-2013/Katalogu-nr.2-2012-2013.pdf


i teksteve shkollore pr vitin shkollor 2010 2011 MASH

pages: 16 size: 318.00 KB
Altertekst 2010-2011Katalogu i teksteve shkollore pr vitin msimor 2010-2011Faqe 1 nga 16i teksteve shkollore pr vitin shkollor 2010-2011Nr I Cikli / Titu ...
http://www.mash.gov.al/File/Katalogu%20i%20vitit%202010-2011.pdf